Vuoden 2016 sukukokouksessa sovimme myös siitä, että teemme halukkaiden kanssa omakustanteisen matkan Tallinnaan kesäkuussa 2017. Tässä alustavia tietoja Matkapoikien järjestämästä matkasta:

Laiva-aikataulu:
10.6. Hki-Tallinna klo 11.30-14.00, Viking XPR
11.6. Tallinna-Hki klo 16.30-19.00, Viking XPRS

Majoitus:                                    Tallink City****

Suuri ja tasokas keskustahotelli hyvällä sijainnilla, Viru-keskusta vastapäätä. Hotellissa on mm. kauneushoitola, kampaamo, ravintola, yökerho, baari, huonepalvelu, sauna (aamusauna/ tilaussauna) sekä lasten leikkipaikka.

Standard-huoneissa on parivuode tai 2 erillistä vuodetta, kaikki huoneet ovat savuttomia. Lisävuode mahdollinen yhdelle 0-11 vuotiaalle lapselle (ns. junnupatja lattialla tai pinnasänky).

Matkan hinta:

119/henkilö jaetussa kahden hengen standard-huoneessa
Yhden hengen huoneen lisämaksu 55€/huone
Lapsi alle 12v. junnupatjalla 20€

Matkan hintaan sisältyy:

Laivamatkat Viking XPRS:llä kansipaikoin
Yhden yön majoitus hotellissa standard-luokan huoneessa
1 x aamiainen hotellissa

Lisämaksusta:
Kotimaan liityntäkuljetus esim. Turusta 15€/henkilö menopaluu

Liityntäkuljetuksia järjestetään myös muilta paikkakunnilta kuin Turusta, esim. Lahdesta, Jyväskylästä, Tampereelta, Lappeenrannasta mm. Aikataulut ja tarkat reitit evät ole vielä selvillä kesän 2017 osalta.

Sihteeri varaa myös edellisen matkan tapaan johonkin Tallinnan ravintolaan pöydän halukkaille lauantai-illaksi, joten kerro halukkuutesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Alustava varaus on tehtävä viimeistään 30.1. 2017, joten ilmoittakaa halukkuutenne samalla kun kerrotte osallistumisesta sukukokoukseen Naantalissa. Olemme varanneet alustavasti 20 kansipaikkaa laivalla ja hotellista 13 huonetta. Tallinnassa on seuraavan maanantain jokin musiikkitapahtuma, joten jo nyt oli vaikeuksia saada hotellihuoneita varatuksi tarpeellinen määrä.
Matkapojat järjestää esim. retkiä lisämaksusta.

Kaikki mukaan kauniiseen kesäiseen Tallinnaan!

Yhteistiedot:
Tuulen sukuseura Ry