2015_05_17_12_46_31_ProShot

Viime viikonloppuna 16.-17.5. teimme sukuseuran perinteisen matkan Tallinnaan, jossa myös yövyimme hotelli Olümpiassa. Viking XPRS-laiva oli tupaten täynnä, mutta kaikki löysivät silti jonkun paikan, mihin istahtaa. Sää suosi meitä Tallinnassa, jossa meitä odotti aurinkoinen sää ja kokous kongressihuoneessa. Kokoukseen osallistui 22 seuramme jäsentä ja aiheena oli  mm. DNA-sukututkimus, josta syntyi vilkasta keskustelua, lisäksi Heimo Pulli muisteli alkuaikojaan Pakinaisilla ja näytti videon, jossa esiteltiin koivistolaisten Holmingin telakalla tekemiä purjelaivoja. Komeita olivat!

Illalla sitten kävelimme Rataskaevu16-ravintolaan, joka osoittautui hyvin viehättäväksi paikaksi. Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista ja hintataso hyvinkin kohtuullinen. Meitä illasti siellä 14 henkeä ja viihdyimme ravintolassa melkein puolille öin.

Jotkut toiset ehtivät käymään mm. Kumu-museossa ja eläintarhassa ja joku kävi kampaajallakin. Sunnuntainakin oli hieno, aurinkoinen päivä ja niinpä olikin ihanaa kierrellä vanhassa kaupungissa ja istuskella kahviloissa nauttimassa sunnuntaipäivän rauhasta lasillisen äärellä. Tulomatkalla laiva taas pullisteli ihmisistä, mutta osa sukuseuralaisista pääsi puörähtelemään tanssin pyörteisiinkiin. Hauskaa oli!

Kaiken kaikkiaan, mielestämme meillä oli hyvä ja onnistunut matka ja sen jotkut totesivat ääneenkin. Ensi vuonna näemme sitten taas tutuissa ympyröissä Ruotsin laivalla huhtikuussa.

Martti ja Helena