TUULEN SUKUSEURA                             KIERTOKIRJE 1/2011

Hyvät Tuuli-suvun jäsenet - Hyvää Vuoden 2011 jatkoa.

Vuosi 2010 oli merkittävä vuosi seuralle,. Seura täytti 30.5.2010 20 vuotta ja sukukirjan uusi painos ilmestyi. Sen myynti oli mielltyttävä yllätys kun sitä myytiin heti ensimmäisenä vuonna 70% 100 kpl:n  painosmäärästä.

Viime vuonna sukukokous pidettiin risteilyllä Turku-Tukholma. Näitä risteilyjä on ollut nyt niin usein, että hallitus on päätynyt pitämään kokouksen vaihteeksi ”maalla” .

Suvun merimiesperinteitä kunnioittaen kokous pidetään lauantaina 21.5.2011 Helsingin Vuosaaressa Merimieskirkossa., Provianttikatu 4 00980 Helsinki (aivan

Hansaterminaalin vieressä)

Kokous alkaa klo 12.00. Voimme aloittaa heti lounaalla. Tarjolla on esim. makaroonilaatikko, salaatti, leipä ja mehu sisältäen myös kahvin. Hinta on  8€ per henkilö.

Lounaan jälkeen alkaen n. klo 13.30 pidetään seuran sääntömääräinen vuosikokous.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Lisäksi keskustellaan seuran kotisivusta (www.tuulensukuseura.fi) ja blogista, Tuuli-shopista (suvun merkkituotteet), matkoista Koivistolle ja muista jäseniä kiinnostavista. aiheista. Käykää katsomassa seuran kotisivua ja tehkää sinne uutisjuttuja (merkkipäivät, sukutapaamiset, matkat jne) ja kirjoituksia sielläoleville eri palstoille. Seuran jäsenten toivotaan, kuten aina,  tuovan  omia ehdotuksiaan seuran toiminnan kehittämiseksi Kokouksessa myydään myös suvun merkkituotteita (kirjat, pronssimerkit,  paidat, liput, standaarit).

Seuran  jäsenmaksusta päätettiin viime vuosikokouksessa, että perheen ensimmäinen jäsen maksaa 20 euroa ja muut samassa taloudessa asuvat 10 euroa. Nuorisojäsenet (alle 18 v) eivät maksa jäsenmaksua. Seuran sääntöjen mukaan  jäsenmaksu on jäsenyyden ehto.

Pyydämme Teitä suorittamaan  jäsenmaksunne seuran tilille 142730-103850 sähköisesti tai maksulomakkeella. Samalla voitte maksaa ostamianne sukumerkkituotteita. Sekä jäsenmaksun että muut maksut voi suorittaa myös vuosikokouksessa käteisenä seuran rahastonhoitajalle Eeva Tuulelle.

Seuran hallitus toivottaa kaikki jäsenet tervetulleeksi Vuosaaren Merimieskirkkoon ja vuosikokoukseen. Ilmoittautumiset 16.5.201 mennessä Raimo Tuulelle os. Reharinteentie 161 12400 Tervakoski tai mailitse raimo.tuul@aina.net tai tekstiviestillä numeroon 040 7603354

Raimo Tuuli,    puheenjohtaja

PS. Seuran hallitus tarvitsee uuden jäsenen Markku Tuulen jäädessä pois

(tytär Sanna Tuuli tuli viime vuonna). Tehkää ehdotuksia kokoukseen.