Kutsu

Tervehdys Tuulet!

Kutsumme sydämellisesti teidät kaikki, nuoremmat ja varttuneemmat sukulaiset kokemaan merkkipäivämme kanssamme Tansaniassa, Dar es Salaam issa ja Morogoro ssa. Täytämme yhteensä 80 vuotta. (Sauli+Janeth Victoria) Toivomme avointa mieltä ja mukaan tulemista kaikilta, jotka pystyvät matkustamaan.

Haluamme auttaa  antamalla tietoa sinulle seuraavissa matkaan liittyvissä asioissa:

-Lentolippujen varaus- ja hintakysymykset, mahdollliset alennukset ja - eri reittivaihtoehdot.

-Sopivan ja turvallisen majoituksen löytyminen perillä. Meillä on omat suosikki -majapaikkamme.

-Matkaan valmistautuminen; mukaan tarvittavat asiat. Lähetämme kaikille matkaanlähteville muistilistan.

-Kulttuurilliset-, ilmastolliset kysymykset. Maan tavoista ja säästä on hyvä tietää jotain ennen matkaanlähtöä.

-Ohjelma perillä; tutustuminen maahan, nähtävyydet. Safari-, kalastus- tai musiikki-/tanssiohjelmaa halukkaille.

-Perheeseemme, sukulaisiimme tutustuminen. Se on "hengittämistä", enemmän kuin ohjelmaa.

-Mikään ohjelmista ei ole "pakollista". On mahdollisuus valita/jättää valitsematta.

-Tarjoamme syntymäpäiväjuhlallisuudet ruokailuineen ja ohjelmineen.

+ Kaikkea saa kysyä meiltä - myös tyhmiltä tuntuvia kysymyksiä!

Sauli on käynyt Afrikassa 15 kertaa, 4-vuotias Christian 4 kertaa, 1-vuotias Alexandrakin kerran. Janeth Victoria on tansanialainen ja asunut maassa yli 25 vuotta. Perheemme voi rohkaista sinua tekemään matkan. Huhut ja väritetyt kertomukset sinne matkustamisen vaarallisuudesta ovat hölynpölyä ja pelottelua. Mikäli huolehtii tietystä asioista ennen matkaa ja sen aikana, ongelmien mahdollisuus minimoituu. Tuuli -suvun jäsen Eeva Valkama vieraili Tansaniassa Alexandran kastejuhlassa uutena vuotena 2010;  hänkin voi kertoa omat näkemyksensä.

Vuorikuva kutsussa on Morogorosta, josta olemme hankkineet suurehkon tontin perheellemme. Pyydämme mahdolliset lahjat tilille, käytämme ne tontille tuleviin rakennuksiin. Suunnitelmamme on rakentaa talo piha-alueineen, jossa voisi majoittaa vieraita, sukulaisia ja tehdä myös hyväntekeväisyystyötä - esim. leikki- & musikkiopetusta orpolapsille. Monia asioita pitää kuitenkin tehdä ja valmistella ennenkuin unelmamme toteutuu.Lahja ei ole juhlaamme tulemisen edellytys. Suuri lahja on meille jo Tuuli -sukumme yhteys.

Tule kokemaan kanssamme Afrikkaa, juhlaa ja vahvaa perheyhteyttä yli rajojen!

Sauli, Janeth, Christian & Alexandra Tuuli

Ota yhteys: