Siirry sisältöön

Tuulet Christianin kastejumalanpalveluksessa -1.1.-07, Dar es Salaam.
Tuulet Christianin kastejumalanpalveluksessa -1.1.-07, Dar es Salaam.

Tervehdys Teille kaikille Tuuli-suvussa !

Olemme Suomalais-Tansanialainen perhe. Solmimme avioliiton kesäkuussa 2005 Tansaniassa Janethin kanssa paikallisten perinteiden mukaisesti Poikamme Christian kastetiin Uutena vuotena 2007 Dar es Salaamissa Sinzan luterilaisessa kirkossa. Samassa kirkossa tulee olemaan tyttäremme Alexandran kastejumalanpalvelus, jonka jälkeen on luvassa on lämmintunnelmainen kastejuhla kotipiirissä. Tarjolla on afrikkalaista perheyhteisöllisyyttä, perinteitä ja tapoja - nähtävää, kuultavaa ja koettavaa.

Sanat eivät riitä kuvaamaan tulevaa, mutta yritän valottaa perheemme toista kulttuuria ja todellisuutta kirjoitusten ja valokuvien kautta, jotka ilmestyvät tästä lähtien Tuulen Sukuseuran kotisivuille. Ennen Uutta vuotta "Tuulipostia Tansaniasta" -jutut  tarjoavat hyvät matkaeväät kutsun vastaaottaville, Tansaniaan matkustaville sekä myös elämänläheistä ja konkreettista tietoa niille, jotka eivät syystä tai toisesta voi lähteä Tansaniaan.

Autamme mielellämme Kastejuhlaamme saapuvia löytämään sopivat majoituspaikat Dar es Salaamista ja toimimme 'matkaoppaina' mahdollisuuksiemme mukaan. On monia hyviä reittejä ja yhtiöitä lentää Tansaniaan esim. Suomesta KLM ja Ruotsista Ethiopian Airlines. Meihin saa ottaa yhteyttä, vaikkapa puhelimitse - pyrimme antamaan tietoa ja apua kaikissa kysymyksissä.

Olette Sydämellisesti Tervetulleita - Karibu Sana !

Sauli, Janeth, Christian & Alexandra Tuuli

puh: 045-27 028 45   --    sähköposti: sauli.tuuli@netti.fi