Vuoden 2016 sukukokouksessa sovimme myös siitä, että teemme halukkaiden kanssa omakustanteisen matkan Tallinnaan kesäkuussa 2017. Tässä alustavia tietoja Matkapoikien järjestämästä matkasta:

Laiva-aikataulu:
10.6. Hki-Tallinna klo 11.30-14.00, Viking XPR
11.6. Tallinna-Hki klo 16.30-19.00, Viking XPRS

Majoitus:                                    Tallink City****

Suuri ja tasokas keskustahotelli hyvällä sijainnilla, Viru-keskusta vastapäätä. Hotellissa on mm. kauneushoitola, kampaamo, ravintola, yökerho, baari, huonepalvelu, sauna (aamusauna/ tilaussauna) sekä lasten leikkipaikka.

Standard-huoneissa on parivuode tai 2 erillistä vuodetta, kaikki huoneet ovat savuttomia. Lisävuode mahdollinen yhdelle 0-11 vuotiaalle lapselle (ns. junnupatja lattialla tai pinnasänky).

Matkan hinta:

119/henkilö jaetussa kahden hengen standard-huoneessa
Yhden hengen huoneen lisämaksu 55€/huone
Lapsi alle 12v. junnupatjalla 20€

Matkan hintaan sisältyy:

Laivamatkat Viking XPRS:llä kansipaikoin
Yhden yön majoitus hotellissa standard-luokan huoneessa
1 x aamiainen hotellissa

Lisämaksusta:
Kotimaan liityntäkuljetus esim. Turusta 15€/henkilö menopaluu

Liityntäkuljetuksia järjestetään myös muilta paikkakunnilta kuin Turusta, esim. Lahdesta, Jyväskylästä, Tampereelta, Lappeenrannasta mm. Aikataulut ja tarkat reitit evät ole vielä selvillä kesän 2017 osalta.

Sihteeri varaa myös edellisen matkan tapaan johonkin Tallinnan ravintolaan pöydän halukkaille lauantai-illaksi, joten kerro halukkuutesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Alustava varaus on tehtävä viimeistään 30.1. 2017, joten ilmoittakaa halukkuutenne samalla kun kerrotte osallistumisesta sukukokoukseen Naantalissa. Olemme varanneet alustavasti 20 kansipaikkaa laivalla ja hotellista 13 huonetta. Tallinnassa on seuraavan maanantain jokin musiikkitapahtuma, joten jo nyt oli vaikeuksia saada hotellihuoneita varatuksi tarpeellinen määrä.
Matkapojat järjestää esim. retkiä lisämaksusta.

Kaikki mukaan kauniiseen kesäiseen Tallinnaan!

Yhteistiedot:
Tuulen sukuseura Ry
20760 PIISPANRISTI
puh. 0400740612
martti.tuuli@gmail.com

Tämän vuoden sukukokous pidetään, kuten viime vuoden sukukokouksessa päätimme, Naantalin Kylpylässä lauantaina 4.3.2017 klo 12.00-17.00.

Kokouspaketti: Yhteinen lounas seisovasta pöydästä (tarjolla klo 12.00-14.00)
Kokoustila käytössä klo 14.00-17.00
Kahvi/tee ja pieni kahvileipä kokoustilassa

Mahdollisuus sauna- ja allasosaston käyttöön klo 17.00 alkaen

Kokouspaketin hinnat: Lounas aikuiset 29€ ja lapset (4-12 v) 13€
Sauna ja uinti aikuiset 15 € ja lapset (4-12v) 8 €

Kokoustilan ja kahvituksen siellä maksaa sukuseura.

Ilmoittautumiset kokoukseen osallistumisesta viimeistään 31.1.2017. Ilmoita samalla, mikäli haluat varata huoneen yöpymistä varten tai pelkän saunaosaston käytön.

Tuulen sukuseura Ry
puh. 0400740612
tai sähköpostilla
martti.tuuli@gmail.com

Seuran hallitus toivottaa kaikki jäsenet tervetulleeksi vuosikokoukseen
Naantalin Kylpylään Matkailijantie 2, 21100 Naantali p. 0244550

Tuuli sukuseuran kotisivulle ja Facebookiin on tulossa myös tietoa kesäkuussa Tallinnaan suuntautuvasta omakustanteisesta matkasta. Olemme pyytäneet tarjousta koskien viikonloppua 10.-11.6.2017.

Tarkempaa tietoa:   kiertokirje1_2017

2015_05_17_12_46_31_ProShot

Viime viikonloppuna 16.-17.5. teimme sukuseuran perinteisen matkan Tallinnaan, jossa myös yövyimme hotelli Olümpiassa. Viking XPRS-laiva oli tupaten täynnä, mutta kaikki löysivät silti jonkun paikan, mihin istahtaa. Sää suosi meitä Tallinnassa, jossa meitä odotti aurinkoinen sää ja kokous kongressihuoneessa. Kokoukseen osallistui 22 seuramme jäsentä ja aiheena oli  mm. DNA-sukututkimus, josta syntyi vilkasta keskustelua, lisäksi Heimo Pulli muisteli alkuaikojaan Pakinaisilla ja näytti videon, jossa esiteltiin koivistolaisten Holmingin telakalla tekemiä purjelaivoja. Komeita olivat!

Illalla sitten kävelimme Rataskaevu16-ravintolaan, joka osoittautui hyvin viehättäväksi paikaksi. Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista ja hintataso hyvinkin kohtuullinen. Meitä illasti siellä 14 henkeä ja viihdyimme ravintolassa melkein puolille öin.

Jotkut toiset ehtivät käymään mm. Kumu-museossa ja eläintarhassa ja joku kävi kampaajallakin. Sunnuntainakin oli hieno, aurinkoinen päivä ja niinpä olikin ihanaa kierrellä vanhassa kaupungissa ja istuskella kahviloissa nauttimassa sunnuntaipäivän rauhasta lasillisen äärellä. Tulomatkalla laiva taas pullisteli ihmisistä, mutta osa sukuseuralaisista pääsi puörähtelemään tanssin pyörteisiinkiin. Hauskaa oli!

Kaiken kaikkiaan, mielestämme meillä oli hyvä ja onnistunut matka ja sen jotkut totesivat ääneenkin. Ensi vuonna näemme sitten taas tutuissa ympyröissä Ruotsin laivalla huhtikuussa.

Martti ja Helena