Siirry sisältöön

Vuoden 2016 sukukokouksessa sovimme myös siitä, että teemme halukkaiden kanssa omakustanteisen matkan Tallinnaan kesäkuussa 2017. Tässä alustavia tietoja Matkapoikien järjestämästä matkasta:

Laiva-aikataulu:
10.6. Hki-Tallinna klo 11.30-14.00, Viking XPR
11.6. Tallinna-Hki klo 16.30-19.00, Viking XPRS

Majoitus:                                    Tallink City****

Suuri ja tasokas keskustahotelli hyvällä sijainnilla, Viru-keskusta vastapäätä. Hotellissa on mm. kauneushoitola, kampaamo, ravintola, yökerho, baari, huonepalvelu, sauna (aamusauna/ tilaussauna) sekä lasten leikkipaikka.

Standard-huoneissa on parivuode tai 2 erillistä vuodetta, kaikki huoneet ovat savuttomia. Lisävuode mahdollinen yhdelle 0-11 vuotiaalle lapselle (ns. junnupatja lattialla tai pinnasänky).

Matkan hinta:

119/henkilö jaetussa kahden hengen standard-huoneessa
Yhden hengen huoneen lisämaksu 55€/huone
Lapsi alle 12v. junnupatjalla 20€

Matkan hintaan sisältyy:

Laivamatkat Viking XPRS:llä kansipaikoin
Yhden yön majoitus hotellissa standard-luokan huoneessa
1 x aamiainen hotellissa

 

Lisämaksusta:
Kotimaan liityntäkuljetus esim. Turusta 15€/henkilö menopaluu

Liityntäkuljetuksia järjestetään myös muilta paikkakunnilta kuin Turusta, esim. Lahdesta, Jyväskylästä, Tampereelta, Lappeenrannasta mm. Aikataulut ja tarkat reitit evät ole vielä selvillä kesän 2017 osalta.

Sihteeri varaa myös edellisen matkan tapaan johonkin Tallinnan ravintolaan pöydän halukkaille lauantai-illaksi, joten kerro halukkuutesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Alustava varaus on tehtävä viimeistään 30.1. 2017, joten ilmoittakaa halukkuutenne samalla kun kerrotte osallistumisesta sukukokoukseen Naantalissa. Olemme varanneet alustavasti 20 kansipaikkaa laivalla ja hotellista 13 huonetta. Tallinnassa on seuraavan maanantain jokin musiikkitapahtuma, joten jo nyt oli vaikeuksia saada hotellihuoneita varatuksi tarpeellinen määrä.
Matkapojat järjestää esim. retkiä lisämaksusta.

 

Kaikki mukaan kauniiseen kesäiseen Tallinnaan!

Yhteistiedot:
Tuulen sukuseura Ry
c/o Martti Tuuli
Taimentie 1 A 6
20760 PIISPANRISTI
puh. 0400740612
martti.tuuli@gmail.com

Tämän vuoden sukukokous pidetään, kuten viime vuoden sukukokouksessa päätimme, Naantalin Kylpylässä lauantaina 4.3.2017 klo 12.00-17.00.

Kokouspaketti: Yhteinen lounas seisovasta pöydästä (tarjolla klo 12.00-14.00)
Kokoustila käytössä klo 14.00-17.00
Kahvi/tee ja pieni kahvileipä kokoustilassa

Mahdollisuus sauna- ja allasosaston käyttöön klo 17.00 alkaen

Kokouspaketin hinnat: Lounas aikuiset 29€ ja lapset (4-12 v) 13€
Sauna ja uinti aikuiset 15 € ja lapset (4-12v) 8 €

Kokoustilan ja kahvituksen siellä maksaa sukuseura.

Ilmoittautumiset kokoukseen osallistumisesta viimeistään 31.1.2017. Ilmoita samalla, mikäli haluat varata huoneen yöpymistä varten tai pelkän saunaosaston käytön.

Tuulen sukuseura Ry
c/o Martti Tuuli
Taimentie 1 A 6
20760 Piispanristi
puh. 0400740612
tai sähköpostilla
martti.tuuli@gmail.com

Seuran hallitus toivottaa kaikki jäsenet tervetulleeksi vuosikokoukseen
Naantalin Kylpylään Matkailijantie 2, 21100 Naantali p. 0244550

Tuuli sukuseuran kotisivulle ja Facebookiin on tulossa myös tietoa kesäkuussa Tallinnaan suuntautuvasta omakustanteisesta matkasta. Olemme pyytäneet tarjousta koskien viikonloppua 10.-11.6.2017.

Tarkempaa tietoa:   kiertokirje1_2017

2015_05_17_12_46_31_ProShot

 

Viime viikonloppuna 16.-17.5. teimme sukuseuran perinteisen matkan Tallinnaan, jossa myös yövyimme hotelli Olümpiassa. Viking XPRS-laiva oli tupaten täynnä, mutta kaikki löysivät silti jonkun paikan, mihin istahtaa. Sää suosi meitä Tallinnassa, jossa meitä odotti aurinkoinen sää ja kokous kongressihuoneessa. Kokoukseen osallistui 22 seuramme jäsentä ja aiheena oli  mm. DNA-sukututkimus, josta syntyi vilkasta keskustelua, lisäksi Heimo Pulli muisteli alkuaikojaan Pakinaisilla ja näytti videon, jossa esiteltiin koivistolaisten Holmingin telakalla tekemiä purjelaivoja. Komeita olivat!

Illalla sitten kävelimme Rataskaevu16-ravintolaan, joka osoittautui hyvin viehättäväksi paikaksi. Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista ja hintataso hyvinkin kohtuullinen. Meitä illasti siellä 14 henkeä ja viihdyimme ravintolassa melkein puolille öin.

Jotkut toiset ehtivät käymään mm. Kumu-museossa ja eläintarhassa ja joku kävi kampaajallakin. Sunnuntainakin oli hieno, aurinkoinen päivä ja niinpä olikin ihanaa kierrellä vanhassa kaupungissa ja istuskella kahviloissa nauttimassa sunnuntaipäivän rauhasta lasillisen äärellä. Tulomatkalla laiva taas pullisteli ihmisistä, mutta osa sukuseuralaisista pääsi puörähtelemään tanssin pyörteisiinkiin. Hauskaa oli!

Kaiken kaikkiaan, mielestämme meillä oli hyvä ja onnistunut matka ja sen jotkut totesivat ääneenkin. Ensi vuonna näemme sitten taas tutuissa ympyröissä Ruotsin laivalla huhtikuussa.

Martti ja Helena

 

 

Tuulet Tansaniassa, Morogorossa.

Tervehdys kaikille Teille; Tuulen Sukuseuran jäsenille, Tuulista tykkääville ja Tuuliviireille!

Syyskuun alkaessa ja kesän jatkuessa ajattelin esittää "mitä kesäisimmän kutsun" kaikille kiinnostuneille. Tulisiko nostetta siipiisi, tuulta purjeisiisi ja lähtisit mukaan matkalle kanssamme Afrikkaan, Tansaniaan!? Olemme sukuseurassa pohtineet jo jonkin aikaa mahdollisuutta tehdä ”kunnon reissu” yhdessä, ja mikä olisikaan osuvampaa kuin käydä "Äiti Maassa"?

Muitakin varteenotettavia syitä toki löytyy lähteä Tansaniaan, kauniiseen Afrikan Tähteen:

Lapsieni äiti ja rakas vaimoni, Janeth Tuuli on tansanialainen. Ensi kesänä 25.6. 2015 vietämme 10 v hääpäiväämme. Se ei ole vielä kovin paljon, mutta lisää mausteita matka-ajatukselle tuo se, että olemme tavanneet Tansaniassa 2002, avioituneet siellä 2005, ja molemmat lapsemme on myös kastettu siellä 2006 ja 2009. Itse olin ensimmäisen kerran Tansaniassa vuonna 2000 opiskelemassa rumputekniikoita ja monikulttuuriharjoittelua. Olen tehnyt Tansaniaan 'noin' 20 matkaa ja viettänyt kolmisen vuotta aikaa siellä. 8 vuotiaan poikamme Christianinkin luvut ovat komeat: 7 matkaa ja 1,5 vuotta siellä. Olemme reissanneet kuin muuttolinnut ja retuuttaneet lapsia Tansanian matkojen lisäksi myös Suomen sisäpuolella, lähinnä perheen isän työtehtävien perässä. Perheessämme puhutaan suomea, swahilia ja englantia. Lapset Alexandra 5v ja Christian 8v käyttävät isän- ja äidinkieltä yhtä hyvin; pienen eron tuo ehkä se konteksti missä milloinkin satumme olemaan.

Sukuseuran Tansanian matkaan asiantuntijat, matkanjohtajat, oppaat, tulkit yms. löytyvät varmasti perheestämme. Matkalle lähtijät "koulutettaisiin" myös hyvin ennen matkaa. Suunniteltu matkan ajankohta olisi juhannuksen jälkeen kesäkuussa 2015, ja kesto 7-10 päivää - joka kylläkin on mielestäni 'todella minimi'. Itse kannattaisin pidempää aikaa, kun Afrikkaan mennään. Matkan ohjelma ei ole vielä valmis, mutta 'sävellystyö' on käynnissä. Matkan kustannuksista tietoa tulee myös ohjelman valmistuttua. "Myötätuulta-matkaan" tulee sisältymään tutustumista Tansanian rikkaaseen luontoon, eläimiin ja kulttuuriin sekä perheyhteyteen ja ihmisiin. Osallistujilla on lupa valita mihin haluaa osallistua ja mihin ei. Todennäköisesti luodaan myös kaksi ohjelmaversiota, joista 1."liikkuvammpi-vaativampi" ja 2. "rauhallisempi -helpompi". Kaikkia toivotaan kuitenkin osallistumaan 10 v hääpäiväjuhlan viettoon, jossa on mukana myös perheenjäseniämme ja ystäviämme Tansaniasta. Tämä juhlamme sijoittuisi aikavälille 25.-27.6. 2015.

Oletko kiinnostunut? Olen todella varma siitä, että tulisit kokemaan jotain sellaista, mitä et koskaan unohda. Ota rohkeasti yhteyttä, kommentoi ja heitä avoimesti kysymyksiä. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan. Voi toki olla, että jotkut asiat on helpompi selvittää henkilökohtaisessa viestissä ja puhelimessa kuin esim kotisivujen tai FB.n 'areenalla'..mutta valitse, toimi vapaasti.

Karibu Tanzania - Tervetuloa Tansaniaan!

Myötätuulta purjeissa

Tehdään matka yhdessä, myötätuulessa..

Sauli Tuuli